FAQ

Faq

De kostprijs is afhankelijk van de volgende factoren: De oppervlakte van de tuin en het pakket wat gekozen wordt. Voor de actuele prijslijst klik hier.

Dit is perfect mogelijk, het ontwerp staat altijd los van de verdere aanleg. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud en levering van materiaal bemiddelen wij met verschillende bedrijven variërend per regio.

Voor onze unieke en doorzichtige werkwijze kunt u terecht op de desbetreffende pagina.

Het digitale pakket waarbij u zelf het benodigde materiaal aanlevert is niet regio gebonden. Voor het opnemen van de tuin op locatie inclusief kennismakingsgesprek gelden de volgende voorwaarden: Zuid- Holland, kosteloos. Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Noord-Brabant € 0,25 p/km vanaf Den-Haag.

Nadat het ontwerp is afgerond kunt u ten alle tijden nog per telefoon of email vragen stellen omtrent de aanleg of onderhoud. Ook als u deze zelf uitvoert.

Bij tuinrenovatie wordt rekening gehouden met de oppervlakte van het te renoveren of nieuwe tuingedeelte. Let wel, ook bij tuinrenovatie beginnen we met een tuinontwerp, een ontwerp is nl. eenduidig voor alle aanleg. Voor prijsindicatie kan dit ook erg belangrijk zijn.

In het ontwerpproces wordt al rekening gehouden met de uiteindelijke inrichting van de tuin. Dit wordt op basis van uw wensen gedaan dit om de tuin zo goed mogelijk op uw lifestyle aan te laten sluiten.

Ontwerpen is een proces en geen dagtaak. Er zijn veel zaken waar een ontwerper rekening mee moet houden. Het ontwerpproces gaat in een aantal stappen ca. 3 met tussentijds de mogelijkheid tot feedback van de opdrachtgever. Meestal neemt het proces ongeveer 2-4 weken in beslag maar dit is wel sterk afhankelijk van de betrokkenheid van de opdrachtgever.

Een tuinontwerp laten maken kan het hele jaar door. Het daadwerkelijk aanleggen kan ook zo goed als het hele jaar door, zolang er maar geen vorst in de grond zit. Het uitgewerkte legplan zal in overzichtelijke stukken zijn opgedeeld, zodat de tuin eventueel in fases aangelegd kan worden.

Als tuinontwerper hebben wij ervaring met verscheidene tuinstijlen, afhankelijk van de stijl van de woning, de setting in de omgeving en uw wensen bepalen wij een tuinstijl die zowel trendy is als tijdloos zal blijken te zijn.

Ja, maar wel in alle soorten en maten van kleine vinex tuinen tot grote vrijstaande tuinen en van dakterras tot bedrijfstuinen.