FAQ

Algemene VRAGEN

Wat is de kostprijs van een tuinontwerp?

De kostprijs is afhankelijk van de volgende factoren: De oppervlakte van de tuin en het pakket wat gekozen wordt. Voor de actuele prijslijst klik hier.

Wij willen onze tuin zelf aanleggen, is dit mogelijk?

Dit is perfect mogelijk, het ontwerp staat altijd los van de verdere aanleg. Voor tuinaanleg, tuinonderhoud en levering van materiaal bemiddelen wij met verschillende bedrijven variërend per regio.

Hoe gaan jullie te werk?

Voor onze unieke en doorzichtige werkwijze kunt u terecht op de desbetreffende pagina.

Werken jullie door heel Nederland?

Het digitale pakket waarbij u zelf het benodigde materiaal aanlevert is niet regio gebonden. Voor het opnemen van de tuin op locatie inclusief kennismakingsgesprek gelden de volgende voorwaarden: Zuid- Holland, kosteloos. Noord-Holland, Utrecht, Flevoland en Noord-Brabant € 0,25 p/km vanaf Den-Haag.

Volgen jullie de tuin op na ontwerp?

Nadat het ontwerp is afgerond kunt u ten alle tijden nog per telefoon of email vragen stellen omtrent de aanleg of onderhoud. Ook als u deze zelf uitvoert.

Kunnen wij ook een deel van onze tuin renoveren?

Bij tuinrenovatie wordt rekening gehouden met de oppervlakte van het te renoveren of nieuwe tuingedeelte. Let wel, ook bij tuinrenovatie beginnen we met een tuinontwerp, een ontwerp is nl. eenduidig voor alle aanleg. Voor prijsindicatie kan dit ook erg belangrijk zijn.

Doen jullie ook tuininrichting?

In het ontwerpproces wordt al rekening gehouden met de uiteindelijke inrichting van de tuin. Dit wordt op basis van uw wensen gedaan dit om de tuin zo goed mogelijk op uw lifestyle aan te laten sluiten.

Hoelang moet ik wachten op een ontwerp?

Ontwerpen is een proces en geen dagtaak. Er zijn veel zaken waar een ontwerper rekening mee moet houden. Het ontwerpproces gaat in een aantal stappen ca. 3 met tussentijds de mogelijkheid tot feedback van de opdrachtgever. Meestal neemt het proces ongeveer 2-4 weken in beslag maar dit is wel sterk afhankelijk van de betrokkenheid van de opdrachtgever.

Wanneer kan je best een ontwerp laten maken?

Een tuinontwerp laten maken kan het hele jaar door. Het daadwerkelijk aanleggen kan ook zo goed als het hele jaar door, zolang er maar geen vorst in de grond zit. Het uitgewerkte legplan zal in overzichtelijke stukken zijn opgedeeld, zodat de tuin eventueel in fases aangelegd kan worden.

Hebben jullie een ontwerpstijl?

Als tuinontwerper hebben wij ervaring met verscheidene tuinstijlen, afhankelijk van de stijl van de woning, de setting in de omgeving en uw wensen bepalen wij een tuinstijl die zowel trendy is als tijdloos zal blijken te zijn.

Ontwerpen jullie alleen tuinen?

Ja, maar wel in alle soorten en maten van kleine vinex tuinen tot grote vrijstaande tuinen en van dakterras tot bedrijfstuinen.