Hippetuinen 3D Tuinontwerp

  • Home
  • /
  • Hippetuinen 3D Tuinontwerp

Hippetuinen 3D Tuinontwerp

Tuinontwerp en adviesbureau hippetuinen is een ontwerpbureau met gevoel voor stijl en oog voor trends. Daarnaast zijn wij een zeer betrouwbaar adres voor uw complete tuinverbouwing. Of het nu gaat om een bestaande tuin (tuinrenovatie) of een nieuwbouwtuin (tuinaanleg) alles is mogelijk. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in de kleine tot middelgrote stadstuin. Maar met onze kennis, ervaring en vakmanschap maken wij van elke tuin een moderne onderhoudsvrije designtuin.

Tuintrends en tuinstyling

Buitenleven is trendy, tot in de late uurtjes genieten van de laatste zonnestralen of gewoon een koffie of een wijntje. Omdat de tuin anno 2018 een verlengstuk van de woning is vinden we verschillende stijlen uit de huiskamer terug. Bovendien sluit in een goed uitgevoerd ontwerp de stijl van de tuin aan op die van de woonkamer. Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden, romantisch, strak, modern of landelijk. Wellicht wilt u een veranda om onder te loungen, een speeltoestel voor de kinderen of een tuinhuis met overkapping. Als ontwerper architect houd ik rekening met alle wensen. Daarom bent u bij ons op het juiste adres, van 3D ontwerp tot aanleg.

3D Tuinontwerp

Wilt u ook een tuin zoals elke week te zien bij eigenhuis en tuin. Een tuin aanleggen met een driedimensionaal design als uitgangspunt is uiterst eenvoudig. Omdat uw wensen en eisen als uitgangspunt dienen begint een goed tuinontwerp allereerst als plattegrond of schets met daarin een globale indeling. Eenmaal verder uitgewerkt in 3D spreekt het ontwerp meer tot de verbeelding. Wij creëren luxe buitenruimtes op maat gemaakt naar uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Daarom zijn wij een uniek ontwerpburo.

Van doorsnee naar designtuin.

Omdat een professioneel aangelegde buitenruimte is een visitekaartje voor uw zaak is, kunt u bovendien ook voor uw zakelijke buitenruimte bij ons terecht. Zoals een patiotuin, daktuin, dakterras of kantoortuin. Daarnaast is het ontwerpen en inrichten van complete bedrijventerrein ook mogelijk. Met als uiteindelijk resultaat dat uw personeel en relaties zich in een luxe oase wanen. Wij zijn voornamelijk actief in de randstad van Amsterdam tot Rotterdam en van Utrecht tot Den haag. Voornamelijk Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht en Flevoland. Uiteindelijk wil toch iedereen een droomtuin! Tot ziens bij Tuinontwerp en Adviesbureau hippetuinen.nl https://www.facebook.com/hippetuinen.nl https://www.twitter.com/hippetuinen https://www.pinterest.com/hippetuinen youtube Google+ http://hippetuinen.tumblr.com http://instagram.com/hippetuinen# Hippetuinen 3D tuinontwerp en adviesbureau  

Leave a reply