Visie & Stijl

Voorbeelden

Hippetuinen Tuinontwerp

Zoals bij ieder vakgebied zijn er ook op het gebied van tuinontwerp verschillende aanbieders. Velen daarvan verstaan hun vak en leveren goed werk maar hoe weet je welke ontwerper de juiste is voor de klus. Hippetuinen Tuinontwerp is gespecialiseerd in 3D Ontwerpen om zo vooraf uw droomtuin te visualiseren.

Persoonlijk en op Maat

Weinig dingen zijn zo smaak gevoelig en persoonlijk als het ontwerpen en inrichten van een huis of een tuin. Een goed tuinontwerp sluit als het ware aan op je levensfase (lifestyle) maar ook op je persoonlijke smaak en stijl. Daarnaast houd een goed ontwerp rekening met de praktische kant. Zoals specifieke eigenschappen van bepaalde materialen (onderhoudsarm) de beperkingen van de ruimte (een kleine tuin of juist smalle tuin) en niet geheel onbelangrijk de wensen maar ook het budget van de opdrachtgever.

Hippetuinen 3D Tuinontwerp

Missie - Visie - Stijl

Tuinontwerp_Klassiek_modern
Omgeving_rotterdam_3D_tuinontwerp

Ontwerp Missie

Een goed tuinontwerp vraagt om een persoonlijke aanpak. Onze missie is om iedereen aan zijn/haar eigen droom tuin te helpen. Met een no-nonsense aanpak en jaren vakkennis gaan wij elke dag vol enthousiasme voor u aan de slag. Wij nemen u in 3D mee van ontwerp tot realisatie. Uw tuin of buitenruimte in 3D gevisualiseerd zodat u vooraf weet hoe uw droomtuin er uit komt te zien. Heeft u vragen hierover of wilt u meer informatie

Ontwerp Visie

Vanuit die filosofie benaderen wij elk project. Welke omgevingsfactoren zijn bepalend? Een tuin op het noorden heeft bijvoorbeeld meer baat bij wat extra verlichting. Welke levensfase(s) doorloopt de gebruiker de komende periode? Een gezin met kinderen beleeft meer plezier aan een gazon of een speelhoekje dan aan een jacuzzi. Elke ruimte is uniek en elke situatie is anders, dit vraagt om een hoop kennis en vooral een praktische benadering.

Ontwerp Stijl

Alhoewel de input van de client  (wensen en eisen) en de aanwezige ruimte bepalende factoren zijn. Is het achteraf duidelijk te zien dat de tuin ontworpen is met een duidelijk visie en stijl. Alle materialen zijn op elkaar afgestemd en de ruimte is op de juiste manier ingedeeld om optimaal benut te worden. Ook de details als de styling en verlichting kloppen stuk voor stuk. Binnen en buiten zijn in harmonie, trendy en toch tijdloos. Alles ademt design, Hip Tuin Design!

Neem contact op
Tuinontwerp_Klassiek_modern
Omgeving_rotterdam_3D_tuinontwerp

Een nieuwe tuin in 1,2,3.

1

Probleem

Een nieuwbouwhuis of een tuin die echt aan vervanging toe is maar geen idee waar te beginnen, qua indeling, stijl, kleurgebruik en materiaal.

2

Contact

Neem contact op en laat je verassen. Geen tuin te groot of dakterras te klein. Voor alle problemen vinden wij een creatieve oplossing.

3

Oplossing

Een goed ontworpen tuin is zowel functioneel als stijlvol. Daar kunt u nu en de komende jaren van genieten.

Voorbeeld Tuinen

Klanten Vertellen