Over ons

Hippetuinen 3D TUINONTWERP

Surf op het web en je komt meerdere tuinontwerpers tegen. Velen daarvan verstaan hun vak en leveren goed werk, maar weinig houden rekening met de praktische kant. Zoals specifieke eigenschappen van bepaalde materialen (onderhoudsarm) de beperkingen van de ruimte (een kleine tuin of juist smalle tuin) en niet geheel onbelangrijk de wensen maar ook het budget van de opdrachtgever. Een goed tuinontwerp sluit als het ware aan op je levensfase (lifestyle).

Ontwerp Visie/Missie

Een goed tuinontwerp vraagt om een persoonlijke aanpak. Onze missie is om iedereen aan zijn/haar eigen droom tuin te helpen. Met een no-nonsense aanpak en jaren vakkennis gaan wij elke dag vol enthousiasme voor u aan de slag. Wij nemen u in 3D mee van ontwerp tot realisatie. Uw tuin of buitenruimte in 3D gevisualiseerd zodat u vooraf weet hoe uw droomtuin er uit komt te zien. Heeft u vragen hierover of wilt u meer informatie: Naar contactformulier »

tuinontwerp op maat

Ontwerp Filosofie

Vanuit die filosofie benaderen wij elk project. Welke omgevingsfactoren zijn bepalend? Een tuin op het noorden heeft bijvoorbeeld meer baat bij wat extra verlichting. Welke levensfase(s) doorloopt de gebruiker de komende periode? Een gezin met kinderen beleeft meer plezier aan een gazon of een speelhoekje dan aan een jacuzzi. Elke ruimte is uniek en elke situatie is anders, dit vraagt om een hoop kennis en vooral een praktische benadering. Naar video presentatie »

Tuinontwerp Prijsindicatie