Tuinontwerp Modern

3D Tuinontwerp Modern strak

Tuinontwerp Modern

DatumVoorjaar 2017
LocatieVolendam, Noord-Holland
Object2-onder-1-kap
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven leeftuin om lekker samen te zitten “loungen” en te eten. Met meerdere terrassen en een veranda met glas zonder dat het geheel te druk wordt. Verder was het behoud van het uitzicht een wens. Bovendien ging de voorkeur uit naar een moderne stijl met speelse elementen en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Tuinontwerp achtertuin van een 2-onder-1 kap in Volendam. Een modern en strak vormgegeven leeftuin met meerdere mogelijkheden om zitten “loungen” en te eten. Aan het huis is een veranda geplaatst om ook met de mindere dagen optimaal te genieten van de luxe buitenruimte. Hier vind je ook een grote lounge-diningset om lekker met het hele gezin te eten en daarna gezellig te borrelen. Verderop in de tuin staat een tweede eethoek om in de ochtend lekker van een ontbijtje te genieten. Compleet met een kookoverkapping voorzien van buitenkeuken en barbecue. In de andere hoek vinden we een verhoogd vlonderterras met ligstoelen om te luieren.

Indeling en onderhoud

De tuin is zo ingedeeld dat er voldoende functionele ruimte is zonder dat het te druk is. Er is voldoende ruimte voor groen en beplanting in de deels verhoogde aluminium bloembakken. De tegels op het hoofdterras zijn keramisch en dus ideaal in onderhoud. En op het tweede terras zijn geïmpregneerde betontegels gebruikt. Al de gebruikte materialen zijn onderhoudsarm waardoor de gehele achtertuin weinig tot geen onderhoud nodig heeft. De moderne tinten en harde contrasten geven deze tuin een strakke uitstraling. Door het gebruik van frisse tinten in de accessoires en beplanting blijft het geheel toch vrolijk en echt zomers. De achtertuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven trend.