Tuinontwerp Utrecht Romantische Stadstuin

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Utrecht Romantische Stadstuin

Tuinontwerp Utrecht
Romantische Stadstuin

DatumNajaar 2017
LocatieUtrecht, Utrecht
ObjectHoekhuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Romantisch

De opdrachtgever had als wens een romantische tuin om lekker knus te zitten en relaxen. Qua kleuren gaat de voorkeur uit naar warme natuurlijke en romantische tinten.

Onze oplossing

Tuinontwerp voor een complete tuin van een hoekhuis in de regio Utrecht. De tuin krijgt een romantische uitstraling en een hoog lounge gehalte. De tuin echt als verlengde van de huiskamer. Direct aan de huis is een overkapping gecreëerd om ook bij wat mindere dagen van de tuin te genieten. Onder de veranda ligt een vlonder van Fiberon composiet terrasplanken. Deze zijn kleurvast en zeer onderhoudsvriendelijk.

Romantische Stadstuin

Voor het straatwerk is gekozen voor een strak wildverband in een bruin tint. Dit heeft een natuurlijke uitstraling en is toch onderhoudsarm. De taupé kleur van de composiet vlonder is iets moderner. En door dit te combineren met veel zachte tinten ontstaat een balans tussen natuurlijk en romantisch. De borders zijn verhoogd om het onderhoud aan de beplanting zo gemakkelijk mogelijk te houden. Zo houd u tijd over om te genieten van uw romantische natuurlijke tuin. Kortom de ideale onderhoudsarme tuin voor jonge gezinnen.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.