Tuinontwerp Modern Klassiek

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Modern Klassiek

Moderne Leeftuin
Frans landelijk

DatumVoorjaar 2018
LocatieDen Haag, Zuid-Holland
ObjectHerenhuis
ProjectTuinrenovatie
StijlKlassiek met een moderne twist

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven leeftuin met meerdere terrassen en een studio / werkruimte in de tuin. Verder ging de voorkeur uit naar een klassieke stijl met een romantische uitstraling en trendy dessins.

Onze oplossing

Voor de achtertuin van het oude herenhuis hebben wij een tuinontwerp gemaakt. Met als insteek een modern en strak vormgegeven leeftuin met klassieke elementen en een frans Landelijke inspiratie. Omdat het een vrij lange en smalle tuin betreft, is er gekozen om in de breedte de tuin te breken met een pergola met klimplanten en een vlonder. Naast een studio / kantoorruimte achterin de tuin zijn er meerdere terrassen om zitten “loungen” of te eten.

Modern Klassiek

Alleerst vind je een verhoogd terras met luxe keramische tegels aan het huis. Achter in de tuin is een tweede terras met trendy dessin tegels voor een leuke twist. Ook is er een speciale hoek gecreëerd waar in de avonduren een haard of vuurkorf voor extra gezelligheid zorgt. Deze moderne variatie op de Frans Landelijke stijl zal nog vele jaren in het actuele tuinbeeld passen.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.