Tuinontwerp Alphen aan den Rijn

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Alphen aan den Rijn

Tuinontwerp Modern
Romantisch

DatumVoorjaar 2017
LocatieAlphen aan den Rijn, Zuid-Holland
ObjectRijtjeshuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModern Romantisch

Voor Tuinontwerp Alphen aan den Rijn had de opdrachtgever als wens een modern vormgegeven leeftuin om lekker samen te zitten en eten. Hierbij is belangrijk dat de tuin voornamelijk in de namiddag en avonduren gebruikt wordt. Bovendien ging de voorkeur uit naar een moderne romantische stijl en weinig onderhoud.

Bewaren

Bewaren

Onze oplossing

Allereerst vin je in de tuin het hoofdterras met hoek loungebank. Daarna een verhoogde plantenbak met beplanting als een natuurlijke scheiding tussen het zit gedeelte en het eet gedeelte. Achterin de tuin is een overkapping gemaakt van palen, liggers en jaloezieschermen. De schermen kunnen open en dicht gedraaid worden om de zon tegen te houden of juist door te laten. Aan de schuttingen en in de borders zijn fraaie buitenlampen te vinden om in de avonduren en wintermaanden ook van de tuin te genieten.

Tuinontwerp Modern Romantisch

Door het gebruik van zachte mediterrane tinten heeft de tuin een frisse uitstraling. Al het straatwerk is van beton maar dan behandeld met een water- en vuilafstotende laag. Gemakkelijk in onderhoud en bovendien vriendelijk voor het budget. De tuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven tuintrend.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.