Tuinontwerp Achtertuin

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Achtertuin

Moderne Leeftuin
Romantisch Klassiek

DatumVoorjaar 2016
LocatieWaddinxveen, Zuid-Holland
Object2-onder-1-kap
ProjectTuinrenovatie
StijlKlassiek met een moderne twist

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven leeftuin om lekker samen te zitten “loungen” en te eten. Met meerdere terrassen en een schuur met overkapping zonder dat het geheel druk of als een schoolplein¬†oogt . Verder ging de voorkeur uit naar een klassieke stijl met een romantische uitstraling en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Voor de achtertuin van een geschakelde 2-onder-1-kap in Waddinxveen hebben wij een tuinontwerp gemaakt. Met als insteek een modern en strak vormgegeven leeftuin met meerdere mogelijkheden om zitten en eten. In het eerste deel van de tuin vind je een mooie design lounge en diningset. Achter in de tuin is blokhut met overkapping geplaatst om ook met de mindere dagen optimaal te genieten van de luxe buitenruimte. Onder de overkapping staat een grote hoek loungebank om te genieten van de ondergaande zon. Maar ook lang daarna blijft het aangenaam door de warmte van de tuinhaard.

Luxe Buitenruimte

In de tuin is gekozen voor een klassieke combinatie van gebakken waalformaat met grote tegels. De grijze natuursteen tegels geven het geheel een klassieke luxe uitstraling. De borders zijn verhoogd, strak en wit. Door het klassieke met het moderne te combineren ontstaat een tijdloos geheel. Deze moderne variatie op de Oudhollandse stijl zal nog vele jaren in het actuele tuinbeeld passen. De accessoires zijn elke paar seizoenen aan te passen naar de huidige trends.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.