Tuinontwerp Alkmaar

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Alkmaar

Moderne Onderhoudsarme Leeftuin

DatumVoorjaar 2017
LocatieAlkmaar, Zuid-Holland
ObjectDakterras
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern design dakterras. Met ruimte om samen te zitten en te eten. Daarnaast is onderhoudsvriendelijk een belangrijk aspect.

Bewaren

Bewaren

Onze oplossing

Tuinontwerp dakterras in Alkmaar. Een modern en strak vormgegeven dakterras met voldoende ruimte om te eten en daarna te genieten van de ondergaande zon. De luxe buitenruimte is in twee delen gesplitst met hoge verrijdbare bloembakken om indien nodig één grote ruimte te creëren.

Tuinontwerp Dakterras

In het ontwerp voor dit dakterras is er ruimte voor grote 60×60 tegels in een lichte grijs tint. De tegels zijn van beton maar voorzien van een water- en vuilafstotende laag en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. De andere helft van het terras is voorzien van onderhoudsarme composiet vlonderplanken in het antraciet. Hierdoor heeft het gehele dakterras weinig tot geen onderhoud nodig.  De moderne tinten en contrasten geven dit dakterras een strakke en moderne uitstraling. Door het gebruik van frisse tinten in de accessoires en beplanting blijft het geheel toch vrolijk en echt zomers.  Het dakterras is een functionele ruimte van alle gemakken voorzien.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.