Tuinontwerp Amsterdam

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Amsterdam

Tuinontwerp Moderne
Patiotuin

DatumVoorjaar 2016
LocatieAmsterdam, Noord-Holland
ObjectStads villa
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven patiotuin met dezelfde look en feel als binnen. De moderne stijl van het huis en de inrichting loopt door in de tuin. Een echte luxe buitenruimte als verlengde van de huiskamer.

Onze oplossing

Om in de tuin hetzelfde gevoel als binnen te krijgen benaderen we de ruimte ook zo. Door de ruimte visueel in twee te delen met een gestucte wand ontstaan er als het ware een eetkamer en woonkamer. Een eethoek aan het huis en een zithoek (loungehoek) in het tweede deel van de tuin. Het gebruik van 60×60 tegels zorgt voor rust en ruimte en de composiet vlonder scheidt het eet gedeelte van het zit gedeelte. Door het gebruik van natuurlijke bruin tinten i.c.m. de composiet vlonder en de strak gestucte bloembakken ontstaat een balans tussen natuurlijk en modern.  Een luxe oase midden in een wereld stad. een echte plek om te genieten en tot rust te komen.

Modern  en Onderhoudsarm

De keramische tegels zijn kleurvast, krasvast en onderhoudsarm. De strakke bloembak met waterval en geïntegreerde banken zorgen voor een luxe uitstraling en tegelijk voor extra zitruimte voor bij een feestje of barbecue. Alle materialen gebruikt in deze tuin zijn van hoogwaardige kwaliteit, kleurvast en onderhoudsarm. De tuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven tuintrend.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.