Tuinontwerp Dakterras Den-Haag

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Dakterras Den-Haag

Tuinontwerp Modern
Den -Haag

DatumNajaar 2017
LocatieDen-Haag, Zuid-Holland
ObjectDakterras
ProjectNieuwbouw
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern en onderhoudsarm Dakterras. Met meerdere mogelijkheden om lekker samen te zitten, eten en koken. Bovendien was het creëren van een schaduwplek en windvrije plek belangrijk. Daarnaast gaat de voorkeur uit naar een moderne stijl met strakke lijnen en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Het modern en strak vormgegeven gebouw en daarbij matchend interieur vraagt om een Tuinontwerp voor het dakterras met dezelfde allure. De verschillende “terrassen”  zijn van elkaar gescheiden door een verhoging. Het rechterdeel wordt in de ochtenduren gebruikt  om van een ontbijt of, lunch te genieten. En het linkerdeel in de avonduren om te eten of lekker buiten te koken. Omdat dit deel vol in de zon staat is een Pergola met zonnedoek geplaatst. Om deze hoek gelijk uit de wind te halen is de pergola voorzien van windschermen.

Onderhoudsarm en Luxe

Alle gebruikte materialen zijn onderhoudsarm en van uitstekende kwaliteit. De bestrating is voorzien van een water- en vuilafstotende laag en ook de vlonderplanken zijn nagenoeg onderhoudsvrij.  Het dakterras is getransformeerd in een luxe buitenruimte. Kortom heerlijk genieten van het buitenleven aan het strand.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.