Tuinontwerp Dordrecht Brede Tuin

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Dordrecht Brede Tuin

Tuinontwerp Brede
Achtertuin

DatumVoorjaar 2016
LocatieDordrecht, Zuid-Holland
ObjectVrijstaande woning
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Kindvriendelijk

Omdat de achtertuin breed maar ondiep is had de opdrachtgever moeite om de ruimte in te delen. Bovendien hadden ze als wensen meerdere terrassen, een zwembad en een overkapping. Kortom een kindvriendelijke leeftuin om lekker samen te zitten, eten en spelen.

Onze oplossing

Omdat breed maar ondiep niet echt courant is moet de indeling precies goed. Zoals in de huiskamer zijn er twee gescheiden delen, een eethoek onder het harmonicadoek  en een zithoek (loungehoek). Er is ook volop ruimte voor de kinderen om te spelen op het gras, in het zwembad, op de trampoline of actief tuinieren in de moestuin. In de avonduren kan er nog lekker nagetafeld worden onder de overkapping ook als het wat kouder is bij de haardtafel.

Modern  Tuinontwerp

Het gebruik van een groot wildverband zorgt voor een speels effect en oogt natuurlijk. Door de moderne kleurstelling doet het niet oubollig aan. Rond het zwembad is gekozen voor een 60×60 tegels met een geborstelde toplaag, deze voelt extra zacht aan, handig voor kleine voetjes. Een modern en strak vormgegeven leeftuin vol met mogelijkheden om te ontspannen of actief bezig te zijn. De tuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven tuintrend.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.