Geen tuin zonder plan

vraag offerte aan!

Een goed ontwerp is het halve werk

Een nieuwe tuin nodig maar u weet niet waar te beginnen. Neem contant op en wij helpen u verder. Of u alleen een ontwerp nodig heeft of alles uit handen wil geven, het is allemaal mogelijk. Ons Legplan is een simpele basis geschikt voor de echte tuin professional of gevorderde doe-het-zelver.

Ook voor de doe-het-zelver.

Met ons Tuinontwerp Legplan + Bestek kan je zelf de hele tuin of een deel aanpakken. Alle onderdelen zijn uitgewerkt en gespecificeerd en zo kan je de schutting, bestrating of verlichting eenvoudig zelf aanleggen. Heb je toch twee linkerhanden of gewoon geen zin of tijd dan kan je gemakkelijk ons, of een andere tuinprofessional in de arm nemen. Bovendien is de mogelijkheid om in fases te werken een enorm voordeel. Eerst de schutting dan de bestrating en vervolgens de verlichting. Zo wordt een groot project goed te overzien, zowel qua tijd als kosten.

3D Tuinontwerp_voorbeeld

Waarom een Tuinontwerp

1

Exclusief

Elk ontwerp is uniek. Perfect op maat voor de desbetreffende tuin en volledig naar wens van de client. Geen kans dat de buurman dezelfde tuin heeft.

2

Gemak

Het 3D tuinontwerp is een perfecte ondersteuning voor de aanleg van de tuin. Maar ook voor het bestellen van materialen of het aanvragen van offertes.

3

Tijdloos

Een goed ontworpen tuin is zowel trendy als tijdloos. Sluit perfect aan op de wensen van de gebruiker nu en in de toekomst.

Voorbeeld Tuinontwerp Legplan + Bestek

Tuinontwerp Legplan
3D_Tuinonwerp_legplan

Nieuwe tuin nodig

U heeft een nieuwe tuin nodig, maar weet niet hoe, wat en waar?

Contact

Van ontwerp tot aanleg en alles daar tussenin, wij kunnen u helpen. Informeer naar de mogelijkheden.

3D Tuinontwerp

Een goed 3D Tuinontwerp brengt gemak en gemoedsrust. Alles uitgedacht en doordacht door een professional. Geen verassingen achteraf.

Eenvoudig uit te voeren

Met een gedegen 3D Tuinontwerp Legplan kan iedereen eenvoudig zelf een tuin aanleggen. Alle maten, soorten en hoeveelheden overzichtelijk uitgewerkt.

Genieten van de tuin

Eindelijk genieten van de tuin die perfect aansluit op uw wensen. Wie wil dat nou niet.

Klanten Vertellen

Voorbeeld Tuinen

Heeft u vragen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.