Tuinontwerp Luxe Buitenruimte

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Luxe Buitenruimte

Landelijke Lounge Tuin

DatumNajaar 2016
LocatieMontfoort, Utrecht
Object2-onder-1-kap
ProjectNieuwbouw Tuin
StijlModern Landelijk

De opdrachtgever had als wens een moderne landelijke leeftuin om lekker samen te zitten “loungen” en te eten. Met meerdere terrassen en knusse hoekjes zonder dat het weidse uitzicht belemmert wordt. Verder was voldoende ruimte voor de kinderen een belangrijk punt. Een luxe buitenruimte als verlengstuk van de woonkamer.

Onze oplossing

De tuin bij het nieuwbouw perceel in Montfoort moest in zijn geheel aangepakt worden. Omdat in de achtertuin geen avondzon komt is er naast de oprit een terras gemaakt afgesloten van de straat zijde met shutterschermen om zo zelf de hoeveelheid privacy te kunnen variëren. Aan de achterzijde bevind zich een terras om lekker te relaxen en te genieten van het weidse uitzicht. Ook is er rekening gehouden met ruimte om te spelen voor de kinderen in de vorm van een gazon en een speeltoestel.

Tuinontwerp Luxe buitenruimte

Zowel de voor, zij als achtertuin vormen één geheel met materialen die herhaaldelijk terugkomen dit zorgt voor een rustige geheel. De gekozen materialen zoals gebakken waalformaat en grote 60×60 tegels geven deze tuin een luxe uitstraling. Kijk hier voor actuele prijzen