Tuinontwerp Modern

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Modern

Tuinontwerp Modern
Strak en Onderhoudsarm

DatumVoorjaar 2017
LocatieVolendam, Noord-Holland
Object2-onder-1-kap
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven leeftuin met meerdere terrassen en een veranda zonder dat het geheel te druk wordt. Bovendien ging de voorkeur uit naar een moderne stijl met speelse elementen en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Een modern en strak vormgegeven leeftuin met meerdere terassen. Aan het huis is een veranda geplaatst om ook met de mindere dagen optimaal te genieten van de luxe buitenruimte. Hier vind je ook een grote lounge-diningset om lekker met het hele gezin te eten. Verderop in de tuin staat een tweede eethoek om in de ochtend lekker van een ontbijtje te genieten. Compleet met kookoverkapping voorzien van buitenkeuken en barbecue. In de andere hoek vinden we een verhoogd vlonderterras met ligstoelen om te luieren.

Modern  Tuinontwerp

De tuin is zo ingedeeld dat er voldoende functionele ruimte is zonder dat het te druk is. Er is voldoende ruimte voor groen en beplanting in de deels verhoogde aluminium bloembakken. De gebruikte tegels zijn keramisch en dus ideaal in onderhoud. De moderne tinten en harde contrasten geven deze tuin een strakke uitstraling en het gebruik van frisse tinten in de accessoires en beplanting maakt het geheel toch vrolijk en zomers. De tuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven tuintrend.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.