Tuinontwerp Volendam

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Volendam

Tuinontwerp Moderne Kleine Stadstuin

DatumVoorjaar 2015
LocatieVolendam, Noord-Holland
ObjectRijtjeshuis
ProjectNieuwbouw Tuin
Oppervlakte41m²
StijlModern strak en onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern onderhoudsarme achtertuin met een aparte eethoek, een zithoek en ruimte voor de kinderen om te kunnen spelen, maar door de aanbouw bleef er niet al teveel ruimte over. Daarnaast moest de tuin dienen als verlengstuk van de woonkamer. Verder ging de voorkeur uit naar een moderne rustige stijl met een warme uitstraling en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Gezien de wensen moesten we heel creatief omspringen met de beperkte ruimte en was het van belang om de ruimte flexibel in te delen.  Aangezien de woning modern is ingericht, met een aantal in het oog springende design elementen, is de tuin ontworpen als verlengstuk van de woonkamer. De luxe keramische tegels lopen door van binnen naar buiten en zijn onderhoudsarm en kleurvast.

Tuinontwerp moderne kleine stadstuin

Het vlonderterras is van hout kunststof composiet en oogt modern en luxe in de licht grijze kleur. Door de gehele tuin is energiezuinige led-verlichting aangelegd die van kleur kan veranderen. Hiermee is de sfeer van de tuin met een druk op de knop te veranderen.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.