Tuinontwerp Moderne Strakke Tuin

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Moderne Strakke Tuin

Moderne Strakke
Loungetuin

DatumNajaar 2016
LocatieAlmere, Flevoland
ObjectHoekhuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModerne Strakke Loungetuin

De opdrachtgever had als wens een luxe lounge tuin met een overdekt terras in de vorm van een veranda. Bovendien ging de voorkeur uit naar een moderne strakke stijl met een stoere uitstraling en weinig onderhoud.

Onze oplossing

De basis voor het tuinontwerp moderne strakke tuin vormen rechte strakke lijnen en grote objecten en meubels. Met als middelpunt een robuuste eethoek van gereclaimd hout of eikenhout en een frame van staal. Daarnaast een grote hoek loungebank onder de antraciet kleurige aluminium veranda voor de gewenste stoere uitstraling. Het kleurgebruik in deze tuin varieert van lichtgrijs tot antraciet en versterkt dit geheel.

Moderne Strakke Tuin

Allereerst gebruiken wij uitsluitend materialen van hoge kwaliteit om dit geheel onderhoudsarm te krijgen. Op het hoofdterras robuuste keramische tegels van 60×60 cm die ook terugkomen onder de antracietkleurige aluminium veranda. Daarnaast als looppad een XL composietplank in een antraciet grijze tint. Deze combinatie van materialen maken van deze buitenruimte een echte stoere tuin. Kortom de ideale ruimte om lekker in te ontspannen en loungen zonder ongewenst onderhoud.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie
Foto’s volgen