Tuinontwerp Overkapping

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Overkapping

Tuinontwerp Overkapping
Strak en Modern

DatumNajaar 2016
LocatieEtten-Leur, Noord-Brabant
ObjectRijtjeshuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een moderne achtertuin om lekker samen te zitten, eten en koken. Met meerdere terrassen en een overkapping om ook met slecht weer buiten te genieten. Bovendien ging de voorkeur uit naar een moderne stijl  en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Een modern en strak vormgegeven leeftuin met meerdere terrassen. Achterin de tuin is een overkapping geplaatst om ook met de mindere dagen optimaal te genieten van de luxe buitenruimte. Hier vind je ook een grote hoekbank om lekker te relaxen met minder mooi weer. In het eerste deel vind je een mooie design eethoek en een luxe barbecue.

Modern  Tuinontwerp

Qua bestrating is gekozen voor onderhoudsarme keramische tegels in 2 kleuren en maten. 60 x 60 tegels in een crème witte kleur en 20 x120 tegels in een donkere houtlook deze combinatie geeft een luxe en speelse uitstraling. De wit gestucte verhoogde borders maken het geheel strak en modern. Het kunstgras is onderhoudsarm maar zorgt ook voor een frisse noot door de kleur. Door te kiezen voor dergelijke kwaliteitsmaterialen is deze leeftuin niet alleen gemakkelijk in onderhoud maar ook nog eens een plaatje om te zien.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.