Tuinontwerp Tilburg

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Tilburg

Tuinontwerp Tilburg
Strak Natuurlijk

DatumVoorjaar 2016
LocatieTilburg, Noord-Brabant
ObjectRijtjeshuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven leeftuin om lekker samen te zitten, eten en koken. De tuin is klein en bijna vierkant en daardoor moeilijk in te delen.

Onze oplossing

Om de ruimte goed te benutten is voor voornamelijk grote 60×60 tegels gekozen. Keramische tegels in twee verschillende kleuren. Om het geheel te doorbreken ligt in de hoek een verhoogd hardhouten vlonderterras. Het gebruik van 60×60 tegels zorgt voor rust en ruimte en het gebruik van twee verschillende kleuren geeft een optische scheiding aan tussen het zit deel en de loop route. De houten planken zorgen voor een natuurlijke onderbreking.

Modern  Tuinontwerp

Het grootste deel van de tegels is een zeer lichte bruin grijs tint, ergens tussen taupe en beige. Hier is bewust voor gekozen om zo de ruimte optisch groter te doen lijken. De baan met antraciet tegels geeft de looproute weer en scheidt het hoofdterras van het vlonderterras. De verhoogde plantenbakken zijn gemaakt van de oude bestrating. Deze zijn verlijmd en daarna gestuct met een speciale buiten stuc. De tuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven tuintrend.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.