Tuinontwerp Voortuin Gespiegeld

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Voortuin Gespiegeld

Tuinontwerp Modern
Strak en Onderhoudsarm

DatumZomer 2014
LocatieVolendam, Noord-Holland
ObjectRijtjeshuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven voortuin. Het ontwerp moest gespiegeld worden met de buren. Bovendien ging de voorkeur uit naar een moderne stijl en weinig onderhoud.

Onze oplossing

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor twee voortuinen. De voortuinen zijn vrij klein en ogen nu veel groter door het spiegelen. Tussen de straat en de voordeur zit een flink niveau verschil. Om dit verschil op te vangen hebben wij aan de voorzijde van de tuin een muurtje gemaakt van Geostylistix muurelementen. De elementen worden gestapeld en verlijmd en vormen behalve de erfafscheiding ook een bloembak.

Modern  Tuinontwerp

Het terras is bestraat met een combinatie van Geosenza travertino Carbonato 80×80 cm en gebakken waalformaat Preston. In het looppad naar de voordeur liggen dezelfde Geosenza tegels maar dan in de maat 40×80 cm. Verwerkt in een kader van hardhouten Anti-slip vlonderplanken als onderbreking. Op de erfgrens staan drie grote uitgelichte bloembakken met hoog siergras. Dit zijn moderne led buitenlampen van het type Fish-eye van In-lite. De gebruikte materialen¬† zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit en de combinatie zorgt dan ook voor een luxe uitstraling.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.

Bewaren