Tuinontwerp Zoetermeer Moderne loungetuin

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Zoetermeer Moderne loungetuin

Moderne Onderhoudsarme Leeftuin

DatumVoorjaar 2016
LocatieZoetermeer, Zuid-Holland
ObjectHoekhuis
ProjectTuinrenovatie
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever had als wens een modern vormgegeven leeftuin om lekker samen te zitten “loungen” en te eten. Met meerdere terrassen en een verkapping met glas zonder dat het geheel te druk wordt. Verder ging de voorkeur uit naar een moderne stijl met speelse elementen en weinig onderhoud.

Bewaren

Bewaren

Onze oplossing

Tuinontwerp achtertuin van een rijtjeshuis in Zoetermeer. Een modern en strak vormgegeven leeftuin met meerdere mogelijkheden om zitten “loungen” en te eten. Achter in de tuin is een veranda geplaatst om ook met de mindere dagen optimaal te genieten van de luxe buitenruimte. In het eerste deel van de tuin vind je een grote eettafel om gezellig met het hele gezin te dineren of te barbecueën. En onder de veranda staat een grote hoek loungebank om lekker te kunnen zitten met een bakkie koffie in de ondergaande zon. Maar ook lang daarna blijft het aangenaam door de warmte van de salontafel annex tuinhaard. Een perfect object als de ruimte beperkt is.

Modern en Onderhoudsarm

De tegels op het hoofdterras zijn grote 60×60 tegels van beton maar voorzien van een water- en vuilafstotende laag en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. In het tweede deel van de tuin ligt een vlonderterras van composiet vlonderplanken onder de overkapping en er is ook nog een stuk kunstgras te vinden. Al de gebruikte materialen zijn onderhoudsarm waardoor de gehele achtertuin weinig tot geen onderhoud nodig heeft. De moderne tinten en harde contrasten geven dit dakterras een strakke uitstraling. Door het gebruik van frisse tinten in de accessoires en beplanting blijft het geheel toch vrolijk en echt zomers. De achtertuin is een functionele luxe buitenruimte van alle gemakken voorzien, helemaal kloppend met de buitenleven trend.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.