Tuintrend 3D Zonnezeilen

  • Home
  • /
  • Tuintrend 3D Zonnezeilen

Tuintrend 3D Zonnezeilen

Hoover Concepts® is ruim 10 jaar geleden begonnen met het ontwerpen en produceren van schaduwoplossingen voor in de tuin. Inmiddels is het unieke concept verder doorontwikkeld en wordt het gehele proces van opdracht tot plaatsen inhouse geregeld. Hoover Concepts is gespecialiseerd in uitzonderlijk mooie en duurzame zeiloverkappingen, schaduwdoeken en zonnezeilen. Hiermee creëren zij waardevolle leefplekken. Lekker buiten en toch ‘binnen’. U kunt langer genieten van uw terras op momenten die anders te heet, te nat of te koud zouden zijn. Dat maakt het leven toch veel aangenamer!Bewaren

Schaduwdoeken voor elke toepassing

Naast luifels, carports en terrasoverkappingen voor in de tuin zijn 3d Zonnezeilen ook uitermate geschikt voor zakelijke objecten en percelen. Denk hierbij aan overkapte ingangen en terrasoverkappingen bij horecagelegenheden en hotels. Maar ook andere openbare gelegenheden zoals overdekte speelplaatsen bij scholen en kinderdagverblijven of schuilplaatsen op golfbaan en begraafplaatsen. Daar waar schaduw wenselijk is kan een 3D zonnezeil uitkomst bieden.

Zonnezeilen en Schaduwdoek

Hoover Concepts

Met behulp van een 3D ontwerp wordt uw zonnezeil eerst digitaal ontworpen. Dit gebeurt op schaal om te zorgen dat het perfect in de omgeving past. Omdat iedere situatie is anders wordt elk doek op maat geproduceerd. Een uniek object speciaal gemaakt naar uw specificaties. Alle gespannen zeil- overkappingen van Hoover Concepts voldoen aan de allerhoogste bouwkundige en technologische eisen. Ze zijn windvast, vorstbestendig en bovendien een lust voor het oog. Of het nu dient als schaduwdoek of als overkapping tegen regen en wind, vrijwel alles is mogelijk. Kortom het perfecte wind of zonnescherm voor elke situatie.