Tuintrend Aluminium Bloembakken

  • Home
  • /
  • Tuintrend Aluminium Bloembakken

 Tuintrends en Tuinstyling

Een van de nieuwe Tuintrends dit jaar is Aluminium Bloembakken. Nu intoduceert StoneBase een uitgebreid assortiment exclusieve bloembakken en tuinverlichting. Deze nieuwe serie wordt geleverd in hoogwaardig cortenstaal en gepoedercoat verzinkt staal. De poedercoat versie is verkrijgbaar in de trendy kleuren wit, taupe en antraciet. Het materiaal gaat jarenlang mee en is bovendien zeer onderhoudsarm. Door het stijlvolle en tijdloze design is deze serie perfect te gebruiken in verschillende soorten en stijlen tuinen. Met de Modulaire Bloembakken en Solid Lights creëert u een ambiance met allure voor uw tuin en terras.

Bewaren

tuintrend Aluminium Bloembakken

Tuintrend Aluminium Bloembakken

Deze trendy bloembakken zijn opgebouwd volgens een nieuw modulair concept waardoor de bakken eenvoudig per laag uitbreidbaar zijn. Zo bepaalt u zelf de lengte, breedte en hoogte van de bak. Bovendien zijn de bloembakken met of zonder bodem verkrijgbaar voor plaatsing op terras of in de volle grond. Wat dit systeem zeer geschikt maakt voor elk formaat tuin. Kortom een uitermate flexibel systeem voor elk project of tuin. Meer informatie vindt u hieronder in de volledige brochure. Of bekijk hier een eigen tuinontwerp met aluminium bloembakken.

Solid Lights

De Solid Lights serie is de exclusieve 12 en 24 volt verlichtingslijn van StoneBase. Wederom van cortenstaal en gepoedercoat verzinkt staal van dezelfde kwaliteit als de modulaire bloembakken. Kortom perfect te combineren tot een stijlvol geheel. Modern, strak en onderhoudsarm precies wat iedereen uiteindelijk wenst. Bovendien helemaal volgens de laatste tuintrends. Vraag meer Tuintrends, updates of informatie aan via de onderstaande button.

Vraag informatie aan!