Tuinontwerp Rotterdam Vrijstaande Tuin

  • Home
  • /
  • Tuinontwerp Rotterdam Vrijstaande Tuin

Tuinontwerp Modern
Strak en Onderhoudsarm

DatumVoorjaar 2018
LocatieRotterdam, Zuid-Holland
ObjectVrijstaand
ProjectNieuwbouw
StijlModern en Onderhoudsarm

De opdrachtgever wil rond een vrijstaande villa een moderne leeftuin. Met rondom terrassen om op verschillende tijden te genieten van de tuin. Daarnaast moet het separate tuinkantoor / logeerkamer semi privé gemaakt worden.

Onze oplossing

Ontwerp voor een achtertuin van een vrijstaande villa in de regio Rotterdam. Het is perceel is bijna vierkant met een oprit aan de voorzijde en twee looppaden langs het huis. Aan de achterzijde is plek voor een aantal terrassen en een tuinkantoor. Om aan te sluiten op de strakke stijl van de villa is voor een vrij minimalistische stijl gekozen. Daarnaast zijn in het ontwerp harde en glooiende lijnen gecombineerd. Deze mix zorgt voor een zeer harmonieus geheel.

Modern  Minimalistisch Tuinontwerp

De lijnen zijn dan wel minimalistisch maar dat geldt niet voor de materialen. Deze zijn allemaal van uitstekende kwaliteit. Het vlonderterras is van Fiberon Composiet planken en de tegels komen uit de Geoceramica serie van MBi. De tuin straalt luxe uit en is bovendien door de gebruikte materialen ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Kortom de tuin past perfect bij het huis en sluit aan op lifestyle van de cliënt.

Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente projecten
of hier voor een prijsindicatie.