Stap voor stap

Neem direct contact op!

Ontwerpen is geen formule, het is een proces

Een nieuwe tuin nodig maar u weet niet waar te beginnen. Neem contant op en wij helpen u verder. Of u alleen een ontwerp nodig heeft of alles uit handen geven wil geven, het is allemaal mogelijk.

Stap voor stap

Wij nemen u stap voor stap mee van ontwerp tot realisatie. Een proces waarbij u centraal staat, uw wensen, eisen en lifestyle. Zelfs een Personal Shopping Sessie met de designer behoort tot de mogelijkheden. Onze expertise, uw droomtuin.

3D Tuinontwerp_voorbeeld

Stap voor stap

Tuinontwerp Legplan
3D_Tuinonwerp_legplan
3D-Tuinontwerp_voorbeeld

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek gebeurt op locatie om een beeld te krijgen van de situatie. De stijl, wensen, voorkeuren en budget wordt besproken en de maten van de tuin opgenomen. Dit gesprek is de leidraad voor het ontwerp proces

Concept

Aan de hand van de opgenomen maten en de tijdens het kennismakingsgesprek besproken wensen wordt een eerste opzet gemaakt. 2 plattegronden met een algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren.

3D Tuinontwerp

Het concept ontwerp wordt uitgewerkt naar 3D en de gekozen materialen worden foto realistisch in het ontwerp verwerkt. De stijl, sfeer en uitstraling van het ontwerp wordt verder uitgewerkt met behulp van het digitale Moodboard.

Legplan

Het legplan wordt gemaakt op basis van het uiteindelijke 3D ontwerp en voorzien van maatvoeringen en materiaal soorten en hoeveelheden. Het legplan is eventueel uit te breiden met: • Lichtplan • Personal Shopping Service

Aanleg of aanbesteding

Het legplan is een perfect hulpmiddel om de tuin zelf aan te leggen en offertes voor materiaal aan te vragen. Toch geen zin of tijd dan is het plan ideaal om offertes voor de aanleg op te vragen.

Geen gezeur maar tuinplezier

Een perfect ontworpen tuin die jaren mee gaat en in alle seizoenen een lust voor het oog is. Wie wil dat nou niet.
Tuinontwerp Legplan
Tuinontwerp_Zuid-Holland

Een nieuwe tuin in 1,2,3.

1

Probleem

Een nieuwbouwhuis of een tuin die echt aan vervanging toe is maar geen idee waar te beginnen, qua indeling, stijl, kleurgebruik en materiaal.

2

Contact

Neem contact op en laat je verassen. Geen tuin te groot of dakterras te klein. Voor alle problemen vinden wij een creatieve oplossing.

3

Oplossing

Een goed ontworpen tuin is zowel functioneel als stijlvol. Daar kunt u nu en de komende jaren van genieten.

Voorbeeld Tuinen

Klanten Vertellen

Heeft u vragen?

Fout: Contact formulier niet gevonden.