Werkwijze

Voor het ontwerpen van de ideale tuin is geen formule.Het is een proces

Kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek gebeurt bij voorkeur op locatie om gelijk een beeld te krijgen van de situatie. Tijdens dit gesprek worden aan de hand van een vragenlijst een bepaalde stijl, speciale wensen en voorkeuren besproken. De maten van de tuin worden opgenomen en we kaderen het budget en de beperkingen van de ruimte of ligging af. Dit eerste gesprek vormt de leidraad voor het ontwerp proces

Concept Ontwerp

Aan de hand van de opgenomen maten en de tijdens het kennismakingsgesprek besproken wensen wordt een eerste opzet gemaakt. 2 plattegronden met een algemene indeling qua functionaliteit, verhouding materialen en kleuren.

Werkwijze Tuinontwerp

3D Tuinontwerp

In deze fase wordt het concept ontwerp verder uitgewerkt. De gekozen indeling wordt in 3D opgezet en de eerder gekozen materialen worden bijna foto realistisch in het ontwerp verwerkt. De stijl, sfeer en uitstraling van het ontwerp wordt verder uitgewerkt met behulp van het digitale Moodboard.
Tuinontwerp Legplan

Niet alleen onze werkwijze maar ook onze ideeën en uitvoering zijn uniek

Personal shopping Service

Persoonlijke begeleiding bij het uitzoeken van de benodigde materialen. Voor deze personal shopping service wordt een tuinspeciaalzaak bezocht en wordt u persoonlijk geholpen aan de juiste materialen voor uw tuin.

Legplan

Het legplan is een plattegrond op basis van het uiteindelijke ontwerp en voorzien van alle benodigde informatie qua maatvoering en materiaal soorten. Het legplan is eventueel uit te breiden met:
• Verlichtingsplan (uitsluitend In-lite)
• Beplantingsplan